Over ons

Wij begrijpen het leven in een camper en het gebruik van de beste materialen tijdens het bouwproces.

Wanneer je zelf 6 maanden per jaar in een zelfgebouwde camper woont, wordt het overduidelijk dat er een verband is tussen het bouwproces en het gebruiksgemak en het comfort dat de camper biedt. Door de juiste materialen te gebruiken verloopt het bouwproces soepeler en kun jij eerder genieten van jouw nieuwe camper.

Na het bouwen van onze eerste camper zijn we erachter gekomen dat kamperen in ons bloed zit. Nadat onze MAN 4×4 klaar was in 2017 zijn we vanaf dat jaar iedere winter zo’n 6 maanden weg. Dit is ons zelfs zo goed bevallen dat we er ook in Nederland in wilden gaan wonen. Echter vonden we hier onze MAN iets te compact voor omdat we wegens het slechte Nederlandse weer veel vaker binnen zouden zitten. Onze conclusie; verkopen en een grotere maken.

Dit is wellicht een beetje uit de hand gelopen aangezien we nu in het bezit van een Scania R500 met een bak van 8 meter. Deze bouw is bijna voltooid en we hopen er dan ook zeer spoedig van te kunnen genieten. 80% van het werk doen we zelf en de rest wordt in samenspraak gedaan met hele fijne partners waar we vaker campers mee bouwen. Voor meer projecten kun je een kijkje nemen op www.wijbouwencampers.nl   

Contact

Tel: +31 (0)6 474 00 125

Mail ons

info@camperwindows.nl

Weerbestendig

De beste isolatie voor alle weersomstandigheden. Alpen & Woestijn Proof

Eenvoudig installeren

Eenvoudig te installeren, ideaal voor zelfbouw campers. Vraag ons naar de mogelijkheden

Op maat gemaakt

Al onze ramen zijn op maat gemaakt. Voor ieder project hebben wij een oplossing.

De beste prijs/kwaliteit

De beste kwaliteit voor de beste prijs. Succes en reisplezier gegarandeerd